Lierne Folkebibliotek

Gladkokkens beste til hverdag og fest
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Gladkokkens beste til hverdag og fest
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.5 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2021
Noter
  • Jan Henrik Syversen er kjent på sosiale medier under navnet “Gladkokken”, og i denne boken har han samlet oppskrifter både til hverdag og fest. Her finner man både varme og kalde retter, grillmat, søte fristelser, cocktails og drinker. Videre gir han råd om hvordan man lager egne krydderblandinger som tacokrydder og urtesalt, og BBQ-sauser og dressinger. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-02-67717-6
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001265pam  22002291  4500
*001248056
*008201208                a       0  00nob 2
*015  $a0602476$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-67717-6$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5$dS
*100 0$aSyversen, Jan Henrik$d1978-$jn.$0(NO-TrBib)1530000869987
*24510$aGladkokkens beste til hverdag og fest$cJan Henrik Syversen
*250  $a1. utgave
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c[2021]
*300  $a158 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm
*520  $aJan Henrik Syversen er kjent på sosiale medier under navnet “Gladkokken”, og i denne boken har han samlet oppskrifter både til hverdag og fest. Her finner man både varme og kalde retter, grillmat, søte fristelser, cocktails og drinker. Videre gir han råd om hvordan man lager egne krydderblandinger som tacokrydder og urtesalt, og BBQ-sauser og dressinger. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2bibbi$41121834$9nor
*655 2$aKokebok$2bibbi$41166110$9nor
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://www.cappelendamm.no/sek-asset/external-resources/highres/product/9788202677176.jpg$3Omslagsbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Underveis mellom bibl. enheter Lierne folkebibliotek - Hovedbiblioteketq641.5 S