Forfatter
Tittel Planteformering: blomster, grønnsaker, potteplanter, busker
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter De grønnfingrede forfatterne Kenneth Ingebretsen og Tommy Tønsberg veileder leseren gjennom planteformeringens mangfoldiggjørende teknikker. De viser hvordan man tar vare på frø fra fjorårets grøde, behandler stiklinger, delinger og avleggere slik at man kan formere de ute- og inneplantene man gjerne vil ha flere av. Teknikkene er anpasset stueplanter, balkongblomster, stauder i blomsterbed og grønnsaker i kjøkkenhagen. Eksemplene i boken er tilrettelagt norske forhold. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001507pam 22002411 4500
*001246532
*008201208 a 0 00nob 2
*015 $a0602479$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-68777-9$binnbundet$cNkr 339.00
*08201$a635.043$zh$223/nor
*090 $bq$c635$dT
*100 0$aTønsberg, Tommy$d1980-$jn.$0(NO-TrBib)7034454
*24510$aPlanteformering$bblomster, grønnsaker, potteplanter, busker$cTommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c[2021]
*300 $a128 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm
*520 $aDe grønnfingrede forfatterne Kenneth Ingebretsen og Tommy Tønsberg veileder leseren gjennom planteformeringens mangfoldiggjørende teknikker. De viser hvordan man tar vare på frø fra fjorårets grøde, behandler stiklinger, delinger og avleggere slik at man kan formere de ute- og inneplantene man gjerne vil ha flere av. Teknikkene er anpasset stueplanter, balkongblomster, stauder i blomsterbed og grønnsaker i kjøkkenhagen. Eksemplene i boken er tilrettelagt norske forhold. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aPlanter$xFormering$0hagebruk$1635.043$2bibbi$41121444$9nob
*700 0$aIngebretsen, Kenneth$d1977-$eforf.$jn.$0(NO-TrBib)12011662
*856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://www.cappelendamm.no/sek-asset/external-resources/highres/product/9788202687779.jpg$3Omslagsbilde
*950 0$aPlanteformering$zPlanter$9nob
*950 0$aPlanter$xReproduksjon$zPlanter$9nob
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening