Lierne Folkebibliotek

Fiskekokeboka
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fiskekokeboka
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.692 G
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2012
Noter
  • Tom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiskekaker, røkt kolje og bergensk fiskesuppe. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-7547-483-2
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*00001144nam  22002411  450
*001156827
*00520121025070000.0
*008       2012           a          00nob 2
*015  $a0283938$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-7547-483-2$bib.$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)000283938
*08231$a641.692$zh$25
*090  $c641.692$dG
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aFiskekokeboka$cTom Victor Gausdal & Stian Floer ; matfoto: Ingvar Eriksson
*260  $aOslo$bPress$c2012
*300  $a323 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aTom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiskekaker, røkt kolje og bergensk fiskesuppe.
*650 1$aFiskeretter$0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$efotogr.$jsv.
*700 0$aFloer, Stian$d1976-$emedforf.$jn.
*950 0$aFisk$zFiskeretter$0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til