Forfatter
Tittel Den siste fristelse: kaker, desserter og ost
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I "Den siste fristelse" byr Arne Brimi på sine favorittdesserter. Kapitlene er delt inn i Bær, Frukt, Fryst, Kaker, Ost og Tradisjon og Klassikere. Oppskriftene er en blanding av gamle og nye, og sammen er de med på å ivareta og fornye den norske matkulturen. Med seg på laget har Brimi fått kollega og konditor Per Ivar Berget.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001345nam 22002771 450
*001133178
*00520110303234200.0
*008110516 2008 a 0 00nob 2
*015 $a0184863$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-028-3$bib.$cNkr 279.20
*08231$a641.86$zh$25
*08231$a641.865$25
*090 $bq$c641.86$dB
*100 0$aBrimi, Arne$d1957-$jn.
*24514$aDen siste fristelse$bkaker, desserter og ost$cArne Brimi ; tekst: Ole Bjørner Loe Welde ; foto: Mette Møller ; maten er laget av Arne Brimi og Per Ivar Berget$wsiste fristelse
*260 $a[Oslo]$bVersal$c2008
*300 $a148 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI "Den siste fristelse" byr Arne Brimi på sine favorittdesserter. Kapitlene er delt inn i Bær, Frukt, Fryst, Kaker, Ost og Tradisjon og Klassikere. Oppskriftene er en blanding av gamle og nye, og sammen er de med på å ivareta og fornye den norske matkulturen. Med seg på laget har Brimi fått kollega og konditor Per Ivar Berget.
*650 1$aDesserter$0matlaging$1641.86$2BS$9nob
*650 2$aKaker$0matlaging$1641.865$2BS$9nor
*700 0$aBerget, Per Ivar$d1980-$emedarb.$jn.
*700 0$aMøller, Mette$d1965-$efotogr.$jn.
*700 0$aWelde, Ole Bjørner Loe$d1976-$eforf.$jn.
*900 0$aLoe Welde, Ole Bjørner$zWelde, Ole Bjørner Loe$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening