Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Fugl på matbordet er en delikatesse som kan varieres i det uendelige, og i denne boken finnes 60 oppskrifter på både tradisjonell og internasjonalt inspirert mat tik hverdag og fest. Forfatterne presenterer på en lettfattelig måte hele prosessen fra viltet felles til kjøttet tilberedes, og beskriver 33 fuglearter og deres vekt, smak og karakter. Boken forteller også hvordan man salter, røker, graver, steker eller koker kjøttet. Alle grepene presenteres ved hjelp av billedserier.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-05-38528-3 978-82-525-6911-7
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*001122833
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0215955$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-38528-3$bib.$cNkr 399.00
*020 $a978-82-525-6911-7
*041 $hswe
*08231$a641.665$zh$25
*08231$a799.24$25
*090 $bq$c641.665$dK
*100 0$aKlötzke, Gert
*24010$aFågeljägarens kokbok
*24510$aFuglejegerens kokebok$cGert Klötzke, Torsten Mörner, [foto] Lars Paulsson ; norsk utgave ved Helge Hagen ; oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2008
*300 $a157 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aFugl på matbordet er en delikatesse som kan varieres i det uendelige, og i denne boken finnes 60 oppskrifter på både tradisjonell og internasjonalt inspirert mat tik hverdag og fest. Forfatterne presenterer på en lettfattelig måte hele prosessen fra viltet felles til kjøttet tilberedes, og beskriver 33 fuglearter og deres vekt, smak og karakter. Boken forteller også hvordan man salter, røker, graver, steker eller koker kjøttet. Alle grepene presenteres ved hjelp av billedserier.
*574 $aOriginaltittel: Fågeljägarens kokbok
*650 2$aFuglejakt $1799.24$2BS$9nor
*650 1$aFjærkre$0matlaging$1641.665$2BS$9nob
*700 0$aMörner, Torsten$emedforf.$jsv.
*700 0$aPaulsson, Lars$efotogr.$jsv.
*700 0$aHagen, Helge$d1951-$eovers.$jn.
*850 $aIndre-Namdal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening