Røyrvik bibliotek

Konservering av mat: Tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Konservering av mat: Tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Språk
  • Språk:
Hylleplassering
  • 641.4
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
ISBN
  • 82-512-0421-6
Tilgjengelige
  • 0/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00159022
*008011023                           0
*020  $a82-512-0421-6
*0821 $a641.4
*096  $a641.4
*10010$aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aKonservering av mat$bTørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
*260  $bDamm & Søn$c1993
*300  $a92 s.; ill.
*650  $atradisjoner
*650  $aMat
*650  $aOppskrifter
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Utlånt18.12.2024Røyrvik bibliotek641.4